Alsópáhok

Lezajlott a REL műhelynap

Lezajlott a REL műhelynap

2015. március 9-én került megszervezésre "A helyi élelmiszer rendszer jövője a Zala Termálvölgyében" című műhelynap Alsópáhokon az IKSZT-ben.

Nyertes pályázók köszöntése Alsópáhokon

A Hévíz és Zalaszentgrót térségének 34 településén tevékenységet végző LEADER helyi akciócsoport, a Zala Termálvölgye Egyesület 2013. december 11-én az alsópáhoki IKSZT épületében köszöntötte újabb pályázati nyerteseit.

Közel az úthoz - A rezonancia miatt repedeztek a falak

Fotó: Sámel József

A forgalom miatt rossz állapotba került támfalat Alsópáhokon nemrég már felújították, Felsőpáhokon jelenleg zajlik a munka. Utóbbi településen a katolikus templom állapotát is javítják. Mindezt pályázati forrásokból.

Ahogy a településfejlesztő látja

"Alsópáhok, bár nem tartozik a nagy települések sorába, de az elmondható, hogy az előző évek és az elkövetkező évek fejlesztései révén a térség egyik legdinamikusabban fejlődő településévé vált."

Megjelent a decemberi szám

Az Alsópáhokért Közalapítvány színvonalas időszaki kiadványát kéthavonta vehetik kézbe a település lakói. A legújabb szám az ünnepvárás hangulatában készült.

Adakozásból jeles

Jótékonysági hangversenyt rendeztek Alsópáhokon az iszap-károsult Illés család megsegítésére.

Alsópáhok Hírei

Az Alsópáhokért Közalapítvány színvonalas időszaki kiadványát kéthavonta vehetik kézbe a település lakói. Az aktuális önkormányzati hírek mellett egyebek közt az iskolások, óvodások életéről is beszámol az újság.

Családi délután: Berecz András volt a vendég

A nyelvével rokkát pergető neves népművész-előadó Elöl megy a nyelve címmel tart

Minden korosztálynak szóló program házigazdája volt a minap az alsópáhoki művelődési ház. Jól ismert név vonzott széles érdeklődői kört az eseményre.

Csali-park avató Alsópáhokon

Az avatóünnepség esős idôben zajlott, ám a település új színfoltja feletti öröme

A 12. alkalommal rendezett, hagyományos falunapi szüretünnep keretében avatták fel az elmúlt hét végén az újonnan létesített Csali-parkot Alsópáhokon.

Nyárfesztivál barátságos Fradi-meccsel

Nyárfesztivál barátságos Fradi-meccsel

Második alkalommal rendeznek Alsópáhok nyárfesztivált.

Tartalom átvétel