ÚMVP III. tengely - Falumegújítás és fejlesztés

Alsópáhoki buszvárók kialakítása

A község két nagy forgalmú buszmegállójában készült el az utazó közönség komfort érzetét javító fejlesztés.

,,Generációk Háza„

Tekenye település lakosságának régóta nem volt megfelelő közösségi tere, ezért az önkormányzat a település központjában található önkormányzati tulajdonú épületet felújította és közösségi térként, úgy

Gyümölcsöskert, pihenőhely fejlesztése

A település nagy forgalmú Dózsa és Fő utcai buszmegállóiban 2 új, fémszerkezetű, edzett üveg borítású, korszerű megjelenésű buszváró létesült.

Plébánia külső felújítása Nemesbükön

A plébánia épülete a 19. sz. első felében épült, mely a leírások szerint a hívek adakozásaiból jött létre 1817-ben. A templom mellett műemléki környezetben (régészeti lelőhely) helyezkedik el.

Épített egyházi értékek felújítása Felsőpáhokon

Felsőpáhok területén több olyan épített egyházi érték található, amelyek a településkép megjelenésében meghatározó szereppel bírnak.

Játszótér és pihenőpark Zalavégen

„Álmok a Végeken…” a címe Zalavég Község Önkormányzat projektjének, amelyben kialakításra került Zalavég első szabadtéri „közösségi terre”.

Noé Közösségi Ház rekonstrukciója

A fejlesztés Dötkön valósult meg. Ez a település Zala megye egyik legkisebb községe, amely a szomszédos Pakod községgel alkot körjegyzőséget.

Ligetfalva Községháza felújítása

Ligetfalva község tulajdonában levő Községháza teljes külső felújítása valósult meg a beruházás keretében. A nyílászárók cseréje során beépítésre került 1 db bejárati ajtó, 11 db műanyag ablak.

Dötk Község Faluközpontjának kialakítása

Dötknek nem volt a hagyományos értelemben vett faluközpontja, játszótere és nem állt rendelkezésre mindenki által használható szabadtéri terület, ahol összejöveteleket lehetett szervezni.

Játszótér Mihályfán

A Fenyős Patak Völgyének Gyermekeiért Alapítvány 2009. novemberében az UMVP 2007-2013 keretében pályázatot nyújtott be új játszótér építésére Mihályfán.

Tartalom átvétel