Hévízi kistérség

Térségi kulturális csoportokat helyi rendezvényekre!

Tüsi bohóc a batyki falunapon
Kék Balaton Citerazenekar

Szeretnénk elősegíteni, hogy a Zala Termálvölgye térségben élő amatőr és profi művészek, csoportok minél több lehetőséghez juthassanak a környékbeli településeken is, akár falunapi, testvértelepülési rendezvények, akár kisközösségi események alkalmával.

Kistérség együtt és partnerséggel

Hévízi kistérség

Megtartotta alakuló ülését a Hévízi Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulási Tanácsa. A szervezet megválasztotta elnökét, a másik alelnök személyéről később döntenek majd.

A termál-völgyben és a Kis-Balaton mellett bővül a kerékpáros és ökoturisztikai hálózat

Sajtótájékoztató

Az EU támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával nagyszabású ökoturisztikai és a kerékpáros turizmus fejlesztését érintő pályázati projekt valósul meg 2012 nyaráig a Kis-Balaton mellett és a hévízi termál-völgy településeinek karéjában– jelentették be a Zalakaroson a MenDan Thermál Hotelben szeptember végén tartott sajtótájékoztatón a projekt sikerében érdekeltek.

Gyűjtés a Veszprém megyei iszapömlésben károsultak javára

Gyűjtés a Veszprém megyei iszapömlésben károsultak javára

Hévíz Város Önkormányzata nevében a Teréz Anya Szociális Integrált Intézmény és a Hévízi Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulása az iszapömlés során károsultak megsegítésére gyűjtést szervez 2010.10.11. - 2010.10.17. közötti időszakban.

Franciaországi tanulmányúton

Franciaországi tanulmányúton

A hévízi székhellyel működő kistérségi társulás delegációja franciaországi tanulmányúton vett részt a közelmúltban, testvérkapcsolat létesítésének megalapozása céljával.

14,2 milliárd Ft elnyert támogatás a Hévízi kistérségben

14,2 milliárd Ft elnyert támogatás a Hévízi kistérségben
14,2 milliárd Ft elnyert támogatás a Hévízi kistérségben

A Helyi Vidékfejlesztési Iroda Hévízen az elmúlt időszakban több elemzést készített a kistérséghez tartozó településekről.

Turistaház a plébániából

A Várbarátok Köre Egyesület azt tűzte ki céljául, hogy az 1800-as években épült, jelenleg lakatlan, romos állapotban lévő plébániahivatal épületét felújítja, és turistaházzá alakítja. Forrás: Zalai Hírlap

Tartalom átvétel