ÚMVP IV. LEADER - Turisztikai információs pontok kialakítása és fejlesztése

Célterület azonosító: 1 021 785

A támogatás célja:
A Zala Termálvölgye HACS térség egészét szolgáló, a turisztikai szolgáltatókat és a turizmus fejlődésében érdekelt szervezeteket segítő, a térségi információáramlást és együttműködést javító beruházások, projektek támogatása.
A létrejövő projektek a Zala Termálvölgye HACS területére érkező turisták ingyenes, rendszeres információval való ellátását kell hogy szolgálják.
Támogatható tevékenységek:
1. Információs pontok kialakítása, berendezése, illetve információhoz való hozzájutást támogató szolgáltatások mobil vagy ingatlanhoz kötött infrastrukturális hátterének fejlesztése.
2. A projekthez közvetlenül kapcsolódó marketing tevékenység.

Támogatható tevékenységek: Építés, berendezések vásárlása, kapcsolódó marketing stb.

Pályázók köre: Önkormányzat, önkormányzati társulás, non-profit szervezetek
Támogatás: 100% vissza nem térítendő támogatás
Tám. összeg: 1.000.000 - 4.000.000 Ft (összkeret: 6 m Ft a térségben)
Jogosult települések köre: Minden Zala Termálvölgye térségi település

A célterület részletes támogatási feltételei a célterület adatlapon olvashatóak. A további általános feltételeket a LEADER jogcímrendelet és a pályázati felhívás tartalmazza.

A pályázat ügyfélkapun keresztül 2011. szeptember 30. és november 15. között adható be. Figyelem! A pályázati felület újranyitásra került 2011. november 29. és december 5. (18.00 óráig) között! (A pályázatbeadáshoz szüksége lesz MVH ügyfélregisztrációs számra és egy ügyfélkapu hozzáféréssel és MVH regisztrációval egyaránt rendelkező meghatalmazottra. Részletes tájékoztató erről: [itt]. Figyelem! Az eljárás több hetet vehet igénybe. A saját érdekében haladéktalanul kezdje meg a meghatalmazás ügyintézését!)
A pályázatbeadás előfeltétele a Helyi Bíráló Bizottság (HBB) előzetes támogatása. A HBB támogatás igényléséhez juttassa el a hiánytalanul kitöltött projekt adatlapot a Zala Termálvölgye Egyesület irodájába 2011. szeptember 29-ig!
Amire szüksége lesz a projekt adatlap beadáshoz:

FIGYELEM! A hiányos adatlapokat később már nincs lehetőség javítani, ezért javasoljuk, hogy legkésőbb szeptember 26-ig (hétfőig) juttassák el kitöltött projekt adatlapjukat elektronikusan az info@zalatermalvolgye.hu e-mail címre előzetes átnézésre. Munkatársaink csak az időben megérkezett adatlapok esetében tudják garantálni (a torlódások miatt) az érdemi átnézést és megtenni észrevételeiket az anyag javítására vonatkozóan.

A pályázat beadás menetrendje összefoglalónkban olvasható.

A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető a Zala Termálvölgye Egyesület munkatársaitól.

Célterülethez tartozó speciális formanyomtatványok:

Kiíró: 
Vidékfejlesztési Minisztérium
Beadás időszaka: 
2011. szeptember 30. 0:01 - 2011. december 5. 18:00