ÚMVP IV. LEADER - Helyi termékek piacra jutásának ösztönzése

Célterület azonosító: 1 021 778

A támogatás célja:
A helyi termékek és helyi kézműves termékek piacra jutásának ösztönzése a szektor verseny-, jövedelemtermelő- és foglalkoztatási képessége javítása céljából.
Támogatható tevékenységek:
1. Helyi termék piac: a termékek árusításának helyet adó új piacterek létrehozása, meglévők fejlesztése, bővítése, kapcsolódó infrastrukturális beruházások megvalósítása, előírásoknak való megfeleltetése, népszerűsítése.
2. A termékek árusításának helyet adó mobil értékesítésre, kitelepülésre alkalmas eszközök, vontatmányok, járművek (kivétel gépjárművek beszerzése), felépítmények létrehozása, beszerzése.
3. A fejleszteni kívánt tevékenységhez kapcsolódó marketingtevékenység.

Támogatható tevékenységek: Építés, eszközbeszerzés, marketing stb.

Pályázók köre: non-profit szervezetek, mikro-kis-közép vállalkozás, egyéni vállalkozó, őstermelő, magánszemély
Támogatás: 60% ill. 65% vissza nem térítendő támogatás
Tám. összeg: 1.000.000 - 5.000.000 Ft (összkeret: 11 m Ft a térségben)
Jogosult települések köre: Minden Zala Termálvölgye térségi település

A célterület részletes támogatási feltételei a célterület adatlapon olvashatóak. A további általános feltételeket a LEADER jogcímrendelet és a pályázati felhívás tartalmazza.

A pályázat ügyfélkapun keresztül 2011. szeptember 30. és november 15. között adható be. Figyelem! A pályázati felület újranyitásra került 2011. november 29. és december 5. (18.00 óráig) között! (A pályázatbeadáshoz szüksége lesz MVH ügyfélregisztrációs számra és egy ügyfélkapu hozzáféréssel és MVH regisztrációval egyaránt rendelkező meghatalmazottra. Részletes tájékoztató erről: [itt]. Figyelem! Az eljárás több hetet vehet igénybe. A saját érdekében haladéktalanul kezdje meg a meghatalmazás ügyintézését!)
A pályázatbeadás előfeltétele a Helyi Bíráló Bizottság (HBB) előzetes támogatása. A HBB támogatás igényléséhez juttassa el a hiánytalanul kitöltött projekt adatlapot a Zala Termálvölgye Egyesület irodájába 2011. szeptember 29-ig!
Amire szüksége lesz a projekt adatlap beadáshoz:

FIGYELEM! A hiányos adatlapokat később már nincs lehetőség javítani, ezért javasoljuk, hogy legkésőbb szeptember 26-ig (hétfőig) juttassák el kitöltött projekt adatlapjukat elektronikusan az info@zalatermalvolgye.hu e-mail címre előzetes átnézésre. Munkatársaink csak az időben megérkezett adatlapok esetében tudják garantálni (a torlódások miatt) az érdemi átnézést és megtenni észrevételeiket az anyag javítására vonatkozóan.

A pályázat beadás menetrendje összefoglalónkban olvasható.

A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető a Zala Termálvölgye Egyesület munkatársaitól.

Célterülethez tartozó speciális formanyomtatványok:

Kiíró: 
Vidékfejlesztési Minisztérium
Beadás időszaka: 
2011. szeptember 30. 0:01 - 2011. december 5. 18:00