Helyi termék előállítók és vendéglátók találkoztak Zalacsányban

Helyi termék előállítók és vendéglátók találkoztak Zalacsányban
Helyi termék előállítók és vendéglátók találkoztak Zalacsányban
A Zala Termálvölgye Egyesület 2015. szeptember 16-án szervezte meg "Zalai gasztronómia, zalai termékek" című műhelynapját a zalacsányi Batthyány Rendezvényközpontban.

A cél az volt, hogy közösen körbejárjuk, miként kerülhetnek be a Hévíz és Zalaszentgrót térségi helyi termékek vendéglátásba, közétkeztetésbe. A rendezvényen részt vettek azon étteremvezetők, beszerzési igazgatók, konyhafőnökök, akik egy partnertalálkozó keretében ismerhették meg a számukra potenciálisan beszállító helyi gazdákat, feldolgozókat.

Szakmai összefoglaló a műhelynapról hamarosan itt kerül közzétételre.

Dr. Kujáni Katalin előadása a térségi élelmiszerrendszer jellemzéséről itt tekinthető meg (letöltés - pdf, 1,55 MB).

Az előadásban hivatkozott Hévíz és Zalaszentgrót térségi helyi élelmiszerrendszer tanulmány itt érhető el (letöltés - pdf, 4,64 MB).

Képes összefoglalónkat facebook oldalunkon tettük közzé.

A műhelynap a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat támogatásával valósult meg:

"A projekt a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Elnökségének javaslata alapján, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában megvalósuló intézkedések Irányító Hatóságának jóváhagyásával készült."

Forrás: Zala Termálvölgye Egyesület

Közzététel: 2015. szeptember 19.

A Zala Termálvölgye Egyesület 2015. szeptember 16-án szervezte meg "Zalai gasztronómia, zalai termékek" című műhelynapjá...

Posted by Zala Termálvölgye Egyesület on 2015. szeptember 19.