Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése

Megjelent a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretén belül a Mikro-, kis-, és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése pályázati kiírás.

Pályázók köre: mikro-, kis-, és középvállalkozások
Támogatás: 50%
Támogatási összeg: 10-100 millió forint. A rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 8,5 milliárd forint. A támogatott pályázatok száma várhatóan:150-200 db

A konstrukció célja
A hazai ipar fejlesztése érdekében jelen felhívás célja a kiemelt iparágakban fejleszteni kívánó hazai mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásának bővítése, amely során lehetőség nyílik a modern eszköz- és gépparkok, valamint fejlett infrastruktúrával ellátott telephelyek kialakítására, a szektor szereplői számára a versenyképesség feltételeinek megteremtésére, fenntartására.
A jelen felhívás célcsoportjába azon vállalkozások (és vállalkozók) tartoznak, amelyek hozzáadottérték-növekedési potenciállal vagy exportnövekedési potenciállal bírnak, a fejlesztésük eredményeként helyi, nemzeti, de főleg nemzetközi hálózatokba kapcsolódnak be vagy részvételük intenzitása ilyen tekintetben növekszik.

A projektjavaslat benyújtásának határideje: 2014. december 31.

További információ itt.

Beadás időszaka: 
2014. október 10 (Egész nap) - 2014. december 31 (Egész nap)