Pályázat " Szalapai Fecskeház" lakás bérletére

Pályázat " Szalapai Fecskeház" lakás bérletére
Pályázat " Szalapai Fecskeház" lakás bérletére
Pályázat " Szalapai Fecskeház" lakás bérletére
Pályázat " Szalapai Fecskeház" lakás bérletére

Fiatalok figyelem!
Itt a lehetőség a saját otthonod megteremtésére. 54 m2-es, felújított, egyszobás, összkomfortos lakás 0 Ft bérleti díjért maximum 5 évre. A pályázatokat 2014. július 31-ig várja a CELODIN Zalai Alapítvány.

CELODIN Zalai Alapítvány pályázatot hirdet a Szalapa Fő u.49. szám alatti "FECSKEHÁZ" bérleti jogának elnyerésére.

A megpályázható lakás általános adatai:
- Műszaki jellemzői: 54 m2, egy szoba, összkomfortos
- Egyéb helyiségei: konyha, fürdő, előszoba, kamra
- Havonta fizetendő lakbér összege: 0,- Ft
A pályázati űrlap (hétfőtől csütörtökig 8-tól 16 óráig, pénteken 8-tól 12 óráig) átvehető a CELODIN Zalai Alapítvány, Zalaszentgrót Szentpéteri u.68, illetve letölthető a Zala Termálvölgye Egyesület internetes portáljáról (www.zalatermalvolgye.hu).

A lakásban elhelyezési jogot nyerhetnek azok az elsősorban felsőfokú végzettségű fiatalok, akik az alábbi feltételek mindegyikének megfelelnek: állandó jellegű kereső tevékenységet végeznek, illetve munkahely ígérvénnyel rendelkeznek, vállalják, hogy legalább a bentlakás idejére lakáscélú előtakarékossági szerződést kötnek Magyarországon bejegyzett pénzintézettel vagy biztosító intézettel, amelynek minimális összege 20.000,- Ft;

40. életévét a pályázat benyújtásának időpontjában nem töltötte be,

A Fecskeházban maximum 5 évre lehet elhelyezési jogot nyerni, a lakásbérleti szerződés meghosszabbítására nincs lehetőség. A bérleti jogviszonyt annak lejárta előtt is meg kell szüntetni abban az esetben, ha a kijelölt bérlő az előtakarékosságra vállalt kötelezettségének 90 napnál hosszabb időre nem tesz eleget, illetve 90 napnál hosszabb idejű közüzemi számlatartozással rendelkezik a lakásra vonatkozóan.
A lakás megtekintésére vonatkozó igényeket kérjük előzetesen bejelenteni.

Személyesen a CELODIN Zalai Alapítvány irodájában (Zalaszentgrót Szentpéteri u.68.), vagy
Telefonon a 06-83/360-693-as számon.

A pályázat leadási határideje:
2014. október 20. 12 óra

A pályázatokat a CELODIN Zalai Alapítványhoz (8790 Zalaszentgrót Szentpéteri u.68.)"Fecskeház pályázat" jeligével ellátott zárt borítékban CELODIN Zalai Alapítvány irodájába kérjük eljuttatni!

A pályázatok 2014. október 25-ig kerülnek elbírálásra.

A pályázatok elbírálása I. fordulóban a pályázati adatlap mellékletét képező értékelési szempontok szerint történik. A II. fordulóban az alapítvány vezetője személyes meghallgatást követően dönt az I. forduló alapján behívott pályázók közül.
A pályázat eredményéről a pályázat nyertese haladéktalanul, a többi pályázó pedig 10 munkanapon belül írásban kap értesítést.
Figyelem! Kizárólag a megfelelően kitöltött, a szükséges mellékletekkel ellátott és a határidőig benyújtott pályázatok kerülnek elbírálásra!

Pályázati felhívás
Pályázati adatlap