Vadlány Vendégház kialakítása

Vadlány Vendégház kialakítása
Vadlány Vendégház kialakítása
Vadlány Vendégház kialakítása

A felújított és átépített pajta három apartmanból (kicsi, nagy, közösségi) és egy pihenőhelyiségből áll, jelenleg 18 fő elszállásolására alkalmas. 2012-ben épült korunk igényei és a múlt emlékei szerint. Az épület homlokzatán végigfutó tornácon kerti bútorok adnak lehetőséget a pihenéshez, madárdalos reggelik, és tücsökzenés vacsorák elköltéséhez. A pihenőhelyiségben finn szaunát, hangulatos csobogót és kényeztető zuhanyt találsz.
A hatalmas udvaron erdő, homokozó, hinták és bográcsozó helyek várnak bográccsal és tűzifával, de ha igényled a belevalót is előkészítjük.
Extrák: Zalai dombok és völgyek, madárdal, mókusok, Doris és Borisz macskák, Spániel Mátyás kutya, néha róka, csend, tiszta levegő, forrásvíz, tűzrakó hely használat, szaunázási lehetőség; házi lekvárok, borok és pálinkák
A közösségi helyiség 24 fő befogadására alkalmas. Egyaránt használható étkezőként, konferencia, családi és baráti összejövetel, rendezvénye lebonyolítására. A tér hangulatát az egyedi csikótűzhely határozza meg, ami fűti a teret, süti és főzi az ételt és melengeti a lelket is.

A projekt alapadatai
Projekt címe: 
Vadlány Vendégház kialakítása
Pályázó neve: 
VADKO-2009 Kft.
Támogatás összege (Ft): 
24.893.613 Ft
Projekt összköltsége (Ft): 
39.000.000 Ft
Támogatási arány (%): 
65%
Projektzárás dátuma: 
2013. május 2
Projekt jellege: 
Infrastrukturális fejlesztés
Megvalósítás helyszíne(i): 
8356 Nagygörbő, Patak u. 13.