Mobil oktatási infrastruktúra

Mobil oktatási infrastruktúra beszerzése
Mobil oktatási infrastruktúra
Mobil oktatási infrastruktúra
Mobil oktatási infrastruktúra

A CELODIN Zalai Alapítvány 2001-ben jött létre, egy nemzetközi hálózat magyarországi partnereként. Az alapítvány közhasznú minősítéssel rendelkezik.
Az alapítvány alapító okiratában megfogalmazott céljai az önkormányzati, kistérségi, regionális és országos területfejlesztési célok megvalósításának elősegítése a területfejlesztési információk megszerzésén, az oktatáson és a partnerségi kapcsolatokon keresztül, tehát a tudáshoz, információhoz, forráslehetőséghez való hozzáférés biztosítása a helyi fejlesztés szereplői számára.
Mára a CELODIN Zalai Alapítvány aktív szerepet játszik a zalaszentgróti térség gazdaságfejlesztési és vidékfejlesztési programjainak kidolgozásában és a partnerségre épülő projektek megvalósításában.

A pályázat során egy 11 laptopból, interaktív táblából és tartozékaiból álló mobil számítógépes rendszer került beszerzésre. A megvásárolt rendszer előnye, hogy a számítástechnikai eszközöket igénylő képzések, tájékoztatók megtartása szabadon választható. Így a térségben mindenki egyenlő eséllyel vehet részt, illetve választhat az elérhető képzések közt.

Az eszközparkot a CELODIN Zalai Alapítvány más, a térségben oktatást, képzést magvalósító szervezet részére meghatározott feltételek mellett rendelkezésre bocsátja.

A projekt alapadatai
Projekt címe: 
Mobil oktatási infrastruktúra beszerzése
Pályázó neve: 
CELODIN Zalai Alapítvány
Támogatás összege (Ft): 
2437400
Projekt összköltsége (Ft): 
2437400
Támogatási arány (%): 
100
Projektzárás dátuma: 
2012. január 6
Projekt jellege: 
Infrastrukturális fejlesztés
Megvalósítás helyszíne(i): 
8790 Zalaszentgrót, Május 1 u. 38.